FirstVet

Nästa lediga tid om

BOKA TID

Träffa en veterinär online

  • Ingår i de flesta djurförsäkringar
  • Råd, behandling eller remiss
  • Öppet alla dagar 06.00 - 02.00

Ladda ner FirstVets app för att få hela upplevelsen

App Store-betyg: 4,9

Vi samarbetar med 9 av 10 djurförsäkringsbolag

Veterinärbesök hos FirstVet är kostnadsfria om ditt djur är försäkrat hos en av våra partners. Saknar du försäkring hos en av våra partners nedan gäller ordinarie priser.

Ingår i de flesta djurförsäkringar

Vi samarbetar med 8 av 9 djurförsäkringsbolag

Råd, behandling eller lokal remiss

I vissa fall även recept.

Öppet alla dagar, 06:00-02:00

Vi hjälper alla husdjur, häst och lantbruksdjur.

Blev förvånad över hur smidig appen var och så proffsigt bemötande. Trevlig veterinär som kändes mycket bättre att prata med än många man träffar på djursjukhusen. Väldigt bra att den finns så behöver man inte åka in ”i onödan”. Kommer fortsätta använda appen!

Sandra Å

Fantastiskt med videosamtal! Att kunna få professionell bedömning snabbt om man ska åka in eller ej! Rekommenderas varmt!

Laila staffe

Tack för denna app och hjälp jag fick genom den! Slapp åka 5 mil enkel resa till veterinären med en 15 år gammal hund, utan fick genom Firstvet jättebra konsultation och råd för något som visade sig att jag själv kan hantera!

Threepoodles

FANTASTISKT! Jag är så tacksam för detta. Ringt 2 ggr på en månad pga har en valp hemma som gärna äter allt den ser, och man får så bra råd, fin service och kloka ord.

nilssonlina

Proffesionellt bemötande. Kände trygghet i veterinärens bedömning med relevanta frågor om kattens symtom. Viktigt med tillit för en orolig djurägare. Rekommenderas varmt!

Latiziah

Precis lika bra som en klinik, mycket billigare och så himla skönt att bara kunna få rådgivning hemma och slippa åka iväg med sitt djur. 5/5!

karolint

FirstVet är kostnadsfritt att använda för dig med djurförsäkring hos någon av våra samarbetspartners.

First Vet veterinar i mobilen

Var förberedd – registrera ditt djur nu

Genom att registrera ditt djur i förväg kan du snabbt få hjälp om olyckan skulle vara framme. Att registrera sig är helt gratis och tar mindre än en minut.

Ladda ner FirstVet till din mobil.

Ladda ner Firstvet-appen för iOS Ladda ner Firstvet-appen för Android

Om FirstVet

Hos FirstVet kan du alltid träffa en erfaren veterinär online, oavsett var du befinner dig. Vi erbjuder videosamtal direkt i din mobil, surfplatta eller dator - snabbt och enkelt.

FirstVet är ett trygg tjänst för de gånger du är osäker på om besöket på veterinärkliniken behövs, vid icke-akuta besvär, beteendefrågor eller om du snabbt behöver komma i kontakt med en veterinär.

Vad händer om mitt djur behöver undersökas på klinik?

Om veterinären bedömer att ditt djur behöver besöka en fysisk veterinär kan du alltid få en remiss till en veterinärklinik eller djursjukhus i din närhet.

Vad ska jag göra om mitt ärende är akut?
Om du misstänker att ditt djur behöver besöka en veterinär akut rekommenderar vi dig inte att använda FirstVet i första hand. Men behöver du hjälp med vart du ska vända dig och hur du ska behandla djuret på väg till djurkliniken får du gärna kontakta oss för rådgivning.