Personvernerklæringen

Sist oppdatert: 2022-05-05

1. INTRODUKSJON

FirstVet erkjenner viktigheten av å beskytte personvernet til dine personopplysninger. Vi har innført strenge retningslinjer og sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen du gir oss.

Formålet med denne personvernerklæringen er at du som kunde skal lære hvordan FirstVet håndterer dine personopplysninger og at du skal kunne føle deg trygg på at behandlingen utføres i samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen og annen gjeldende databeskyttelseslov. Personvernerklæringen beskriver også rettigheter overfor oss og hvordan du kan håndheve disse rettighetene. Ved å kjøpe eller motta våre produkter/tjenester bekrefter du at du har lest og forstått innholdet i denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen er rettet mot deg som kunde som tilhører en eller flere av følgende kategorier;

(a) Servicekunder (brukere av våre online veterinærtjenester)

(b) E-handelskunder (kunder som handler på nettet)

(c) Brukere av nettstedet

(d) Mottakere av nyhetsbrev

Alle de ovennevnte er enskilt eller i fellesskap referert til som Customers.

I forbindelse med disse retningslinjene betyr brukerdata (i) teknisk informasjon, inkludert IP-adresse, påloggingsinformasjon, type og versjon av operativsystem og enhet, tidsinnstillinger, språkinnstillinger, skjerminnstillinger, etc.; og (ii) informasjon om vår bruk av noen av våre tjenester, inkludert hvilke funksjoner du har brukt og når osv.

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR BEHANDLINGEN AV DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Det svenske selskapet FirstVet AB, reg. nr. FirstVets tilknyttede selskaper (inkludert andre selskaper i FirstVet-konsernet, joint ventures, franchisetakere og rettighetshavere) og utvalgte leverandører kan behandle dine personopplysninger på FirstVets vegne og i samsvar med FirstVets' instruksjoner som angitt nedenfor og er dermed behandlere av dine personopplysninger.

Du kan kontakte FirstVet når som helst, vennligst finn vår kontaktinformasjon nedenfor.

Adresse: Strandvägen 47, 5.

Tlf: +46 10 206 70 66

E-post: support@firstvet.no

3. KATEGORIER AV DATA BEHANDLET, FORMÅL OG RETTSLIG GRUNNLAG FOR BEHANDLING

3.1 Generelt

Nedenfor er et sammendrag av kategoriene av data som vi behandler, formålene med å behandle dataene og på hvilket juridisk grunnlag vi behandler dataene dine.

3.2 Servicekunder

FirstVet kan samle inn og behandle navn, e-postadresse og nummer for å identifisere og administrere brukeren, sette opp en konto, levere tjenesten, kundestøtte og for å sende kjæledyrenes journal. I tillegg kan personopplysninger samles inn under din bruk av tjenesten. Dataene er også prossesert slik at FirstVet kan behandle eventuelle klager eller krav og å kommunisere med deg om din bruk av tjenesten. Det rettslige grunnlaget for behandling av slike data er at behandlingen er nødvendig for at FirstVet skal kunne oppfylle sin kontraktsmessige plikt overfor deg som kunde.

I noen tilfeller kan FirstVet samle inn og behandle ditt fødselsnummer eller lignende nummer med det formål å validere kundes alder, aktiv dekning med FirstVets partnere og for å muliggjøre sikker tilgang til FirstVets services via elektronisk identification systeme eller lignende. Sådan nummer kan også behandles i forbindelse med reseptbelagte legemidler. Det rettslige grunnlaget for behandling av slike data er en interesseavveining, der FirstVets legitime interesse er å gi en sikker tjeneste og sikre at enhver resept på medisin blir gitt til riktig mottaker.

FirstVet kan også behandle navn, fødselsnummer, e-postadresse, adresse, telefonnummer og informasjon om din nettkonsultasjon for å sende oppfølgingsinformasjon om konsultasjonen, for eksempel for å avtale en ny avtale, sende resepter til medisin og annen relevant informasjon i forbindelse med høringen. Det rettslige grunnlaget for behandling av slike data er at behandlingen er nødvendig for at FirstVet skal kunne oppfylle sine kontraktsforpliktelser overfor kunden.

Bilder og videoer, som kan inneholde personopplysninger, og kjæledyrets journal samles inn og behandles med det formål å utføre FirstVets tjenester og gjøre det mulig for en veterinær å etablere en veterinær diagnose. Det rettslige grunnlaget for innsamling av slike data er at behandlingen er nødvendig for at FirstVet skal kunne oppfylle sin kontraktsforpliktelse overfor kunden.

Betalinger for kjøp av FirstVets tjenester behandles av en tredjeparts betalingstjeneste, hvorav tredjeparten har ansvar og kontrollen over kredittkortinformasjon og annen informasjon knyttet til betalingen. FirstVet samler ikke inn eller lagrer noen betalingsinformasjon.

Hvis du deltar i en konkurranse eller spesiell begivenhet i FirstVet, kan vi behandle ditt navn, adresse, e-postadresse, bilder og all informasjon som kreves av konkurransen eller spesiell begivenhet med det formål å validere og administrere din deltakelse i konkurransen eller spesiell begivenhet. Hvis du deltar i en undersøkelse eller spørreskjema utstedt av FirstVet, kan vi samle inn og prosessere ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og all informasjon gitt i en undersøkelse eller spørreskjema med det formål å evaluere svarene gitt i en undersøkelse eller spørreskjema for å forbedre FirstVets forretningsdrift. Det juridiske grunnlaget for behandlingen er en interesseavveining, der FirstVets legitime interesse er å annonsere sin virksomhet ved å gi sine kunder spesielle arrangementer og konkurranser og for oss å evaluere FirstVets virksomhet via kunde innspill gjennom evalueringer og spørsmål.

3.3 E-handelskunder (kun gjeldende i markeder der e-handel er tilgjengelig)

Navn, e-postadresse, telefonnummer og leverings- og faktureringsadresse (inkludert gatenavn, postnummer, by og land) samles inn og brukes til å behandle bestillingen. Dataene behandles også slik at FirstVet kan behandle eventuelle returer, utvekslinger og klager, samt kommunisere med deg angående bestillingen og for å svare på og administrere eventuelle spørsmål eller kommentarer du måtte ha angående produktene. Telefonnummeret samles inn for å sende deg en tekstmelding når pakken har kommet til hentestedet ditt. Det rettslige grunnlaget for behandling av slike data er at behandlingen er nødvendig for at FirstVet skal kunne oppfylle sin kontraktsforpliktelse overfor kunden.

FirstVet lagrer også kjøpshistorikken din med det formål å legge til rette for returprosessen, utvekslinger og klager og å kommunisere med deg angående kjøpet. Det rettslige grunnlaget for behandling av slike data er at behandlingen er nødvendig for at FirstVet skal kunne oppfylle sin kontraktsmessige forpliktelse overfor deg som kunde.

FirstVet lagrer også informasjon om avkastning for regnskapsformål. Lagring av data om avkastning til dette formålet er basert på FirstVets juridiske forpliktelser.

FirstVet lagrer og behandler også kjøpshistorikken din med det formål å minne deg på å fylle på og kjøpe flere forbruksvarer, for eksempel kjæledyrmat og katteslip, når vi anslår at produktet fra ditt siste kjøp begynner å bli lavt. Det juridiske grunnlaget for behandlingen er en balanse av interesser der vår legitime interesse er å markedsføre vår e-handel og produkter til våre kunder.

Betalinger for kjøp på FirstVets nettsted behandles av en tredjeparts betalingstjeneste, og en slik tredjepart er behandlingsansvarlig for kredittkortinformasjonen og annen informasjon knyttet til betalingen. FirstVet samler ikke inn eller lagrer noen betalingsinformasjon.

3.4 Brukere av nettstedet

Hvis du besøker nettstedet www.firstvet.com og samtykker til plassering av informasjonskapsler, kan vi behandle IP-adressen din for å finne ut hvor i verden du besøker fra. Formålet med behandlingen er å samle inn data til statistiske formål og for å muliggjøre sikkerhet. Det juridiske grunnlaget for behandlingen er en interesse balanse der vår legitime interesse er å forbedre tjenestene våre gjennom bruk av statistikk over besøkende på nettstedet og for å lette sikkerheten til nettstedet og dets besøkende.

Vær oppmerksom på at IP-adressen din ikke identifiserer deg direkte som enkeltperson. Ved å kryssreferere IP-adressen din med ytterligere tilgjengelig informasjon, kan imidlertid identiteten din bli avslørt. FirstVet vil ikke søke å identifisere deg som nettstedbruker.

FirstVet kan også behandle aktiviteten din på nettstedet forutsatt at du har gitt ditt samtykke til plassering av informasjonskapsler. Formålet med behandlingen er å måle og analysere din bruk av FirstVets nettsted, målrette annonsekampanjer, levere kommersielle og transaksjons meldinger og forbedre FirstVets nettsted, tjenester og markedsføring. Denne behandlingen er basert på det juridiske grunnlaget for interesseavveining, der FirstVets legitime interesse er å kunne annonsere sine tjenester og produkter og forbedre nettstedet og tjenestene.

3.5 Mottakere av nyhetsbrev

Hvis du registrerer en konto hos FirstVet, vil du automatisk motta vårt nyhetsbrev. Vi vil behandle e-postadressen din med det formål å gi deg nyhetsbrevet. Behandlingen er basert på det juridiske grunnlaget for interessebalansering, der FirstVets legitime interesse er å annonsere sine tjenester og produkter via utsendelsene av nyhetsbrevet.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta FirstVets nyhetsbrev, kan du når som helst melde deg av uavhengig grunn.

3.6 Anonymiserte data

Det kan bemerkes at vi også kan bruke anonymiserte data til statistiske formål. Behandlingen er basert på en interesseavveining, der FirstVets legitime interesse er å anonymisere dine personopplysninger for produktutviklingsformål og analysere kundeatferd for å forbedre våre tjenester og kundeopplevelsen. Ved å anonymisere data knyttet til deg, sørger vi også for at vi bruker personopplysninger så lite som mulig.

3.7 Direkte markedsføring og profilering

Vi gjennomfører direkte markedsføring til våre kunder for å markedsføre våre tjenester og produkter. Direkte markedsføring kan være i form av post, e-post, tekstmelding, sosiale medier eller andre lignende elektroniske kommunikasjonskanaler. Dataene som kan behandles inkluderer hovedsakelig navn, e-postadresse, telefonnummer og brukerdata.

For en mer tilpasset og relevant markedsføring gjør FirstVet en profilering av sine kunder. "Profilering" betyr automatisert behandling og analyse av dine personopplysninger for å vurdere visse personlige egenskaper ved deg for markedsføringsformål, for eksempel for å analysere eller forutsi dine personlige preferanser og interesser, for eksempel kjøpsinteresser. Samtidig sammenligner vi dataene dine med innholdspreferansene til våre andre kunder med lignende bruk av tjenestene våre. Profileringen for disse formålene har ingen betydelig innvirkning på deg som kunde. Vi bruker profilering til;

● levere tjenestene våre med skreddersydd innhold basert på hva vi tror vil være av største interesse for deg (dette inkluderer for eksempel FirstVet-appen og dens forskjellige funksjoner og huske informasjon fra dine tidligere interaksjoner for å gi en forbedret kundeopplevelse);

● levere skreddersydd markedsføring til deg, inkludert å sikre at informasjonen og markedsføringen som er gitt er relevant for deg (for eksempel vil du ikke motta noen katterelatert markedsføring hvis du ikke har en katt registrert på kontoen din og ikke har kjøpt katteprodukter fra oss). Skreddersydd markedsføring kan bidra til å forbedre tilgangen din til nye produkter, tjenester og funksjoner som er mest relevante for deg, noe som igjen kan bidra til å forbedre ditt og kjæledyrets liv og sosiale opplevelser.

Markedsføringsaktiviteter der du som kunde aktivt har valgt å bruke en av våre tjenester eller på annen måte har kontaktet oss for å finne ut mer om våre tjenester, utgjør ikke direkte markedsføring, inkludert, men ikke begrenset til, bekreftelse av en bestilt konsultasjon, påminnelser om glemte / forlatte digitale handlekurver og lignende rettet mot deg spesielt som følge av din samhandling med oss, generelle nyhetsbrev, produktanbefalinger, andre funksjoner og tilbud eller lignende aktiviteter som forenkler ting for deg som kunde.

Behandlingen er basert på en interesseavveining der FirstVets interesse er å bestemme hvilken markedsføring vi vil gi deg. Det skal videre bemerkes at markedsføring er nevnt som et eksempel på en legitim interesse i GDPR.

Hvis du har spørsmål om profileringsprosessen, kan du kontakte oss. Kontaktinformasjon finner du øverst i disse retningslinjene. Du kan når som helst protestere mot vår profilering for direkte markedsføring ved å kontakte oss (og vi vil deretter slutte å profilere for markedsføring). Du kan også stoppe vår profilering for våre tjenester ved å avslutte kontoen din hos oss.

3.8 FIRSTVETS BRUK AV MATERIALET DITT PÅ SOSIALE MEDIER

FirstVet er engasjert på flere sosiale medieplattformer, inkludert Facebook og Instagram. Vi elsker å se kundene våre dele sine historier om sine erfaringer fra tjenestene våre og se kjæledyrene sine med nye produkter fra vår e-handel på sosiale medier. Dette gir oss en ekstra mulighet til å motta tilbakemeldinger og forbedre våre tjenester og produkter, samt bruke kundens materiale til markedsføringsformål. Hvis du tagger oss i et innlegg, en historie eller lignende, eller bruker en av emneknaggene våre fra tid til annen (for eksempel i forbindelse med konkurranser, kampanjer eller lignende), kan det være lurt å dele og/eller på annen måte bruke slikt materiale til markedsføringsformål i våre egne kanaler, og vi kan be om tillatelse til å bruke disse bildene. Hvis du vil gi ditt samtykke til slik bruk, kan du svare med emneknaggen #boopFirstVet.

Ved å tagge oss i innlegget ditt med @firstvet og svare med #boopFirstVet, eller bare bruke hashtaggen, heretter kalt "bilder", gir du FirstVet en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspennende lisens til å bruke slike bilder i markedsføring og / eller reklame, inkludert sosiale mediekanaler, på nettstedet, nyhetsbrev, e-post, annen kundekommunikasjon og andre markedsføringsformål. Vi vil bestrebe oss på å alltid tagge og/eller nevne kontoen din eller annen informasjon om deg (der det er aktuelt) som kilde.

Ved å svare med #boopFirstVet, samtykker du til vår bruk av bildene dine som beskrevet ovenfor, og bekrefter at du har lest og forstått disse vilkårene. Du garanterer også at (1) du eier alle rettigheter til bildene, (2) du har fått tillatelse fra personer som vises på bildene til å tildele rettighetene til disse, og (3) FirstVets bruk av bildene vil ikke krenke rettighetene til noen tredjepart eller bryte noen lov.

Du fritar herved FirstVet fra alle forpliktelser til å betale deg for bruk av bildene dine og for immaterielle rettigheter i dem i forbindelse med bruken som er beskrevet ovenfor, og du fritar herved og godtar å holde FirstVet og alle personer som handler på FirstVets vegne skadesløs fra alle krav, krav og forpliktelser, av hvilken som helst art, i forbindelse med bruken av bildene som beskrevet ovenfor.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å trekke tilbake ditt samtykke til dette, kan du sende oss en e-post på ciara.richards@firstvet.com. Vi vil ikke kunne trekke tilbake bruken av bilder som er gjort før ditt samtykke trekkes tilbake, men vi vil ikke gjøre noen ny bruk av bildene.

4. DELER FIRSTVET INFORMASJONEN DIN MED ANDRE?

FirstVet selger eller leier ikke våre kunders personopplysninger til noen annen enhet.

Vi kan dele dataene dine med tilknyttede selskaper, inkludert andre selskaper i FirstVet-konsernet, joint ventures, franchisetakere og rettighetshavere. FirstVet kan også dele dataene dine med utvalgte leverandører som utfører funksjoner på våre vegne, for eksempel å tilby tekniske tiltak for våre online tjenester, levering av bestillinger, behandling av betalinger, gjennomføring av salgsfremmende tjenester eller databehandling, for å opprettholde nettstedet vårt, for å distribuere e-post, for å sende ut nyhetsbrevet vårt, for å gi klientkommunikasjon og for å administrere kundedatabasen vår. Videre kan FirstVet dele dine personopplysninger med veterinærklinikker og veterinær sykehus når du overfører deg til en klinikk eller et sykehus. FirstVet kan også dele dine personopplysninger med forsikringsselskaper og partnere for å sikre at FirstVets tjenester er inkludert i deres tilbud til deg, for å vurdere og forbedre funksjonaliteten til våre tjenester og/eller for våre egne eller slike partneres markedsføring. Om nødvendig kan personopplysningene du oppgir til oss behandles av andre parter, kun på vegne av FirstVet og i henhold til FirstVets instruksjoner til personopplysningsassistenten. Vi tillater ikke slike parter å bruke din personlige informasjon på noen annen måte.

Hvis FirstVet og/eller dets datterselskaper er underlagt en faktisk eller potensiell fusjon eller anskaffelse eller lignende transaksjon, kan vi dele dataene dine med potensielle og faktiske kjøpere og deres økonomiske og juridiske rådgivere, underlagt at slike tredjeparter har passende konfidensialitet.

FirstVet kan også utlevere dine personopplysninger til en offentlig myndighet der FirstVet er forpliktet til å gjøre det ved lov. I tilfelle hele eller deler av FirstVets virksomhet selges, kan FirstVet overføre dine personopplysninger til en potensiell kjøper av virksomheten.

5. OVERFØRING UTENFOR EU/EØS

Vi kan dele dataene dine med våre utvalgte leverandører, som kan behandle dataene dine i land både i og utenfor EU/EØS når vi utfører funksjoner på våre vegne, som angitt i avsnitt 4 ovenfor.

Vær oppmerksom på at land utenfor EU/EØS kanskje ikke gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for dine personopplysninger. FirstVet har imidlertid tatt nødvendige forholdsregler for å sikre at de mottakende partene av dataene dine i land utenfor EU/EØS skal gi tilstrekkelig beskyttelse av dataene dine. Slike sikkerhetstiltak kan være at den mottakende parten har undertegnet såkalte standard databeskyttelsesklausuler vedtatt av EU-kommisjonen sammen med en vurdering av om sikkerhetstiltakene i gjeldende standard kontraktsklausul, i forhold til mottakerens lands gjeldende lov, gir den registrerte sine rettigheter i samsvar med GDPR.

Ta kontakt med oss på support@firstvet.com hvis du ønsker ytterligere informasjon om hvilke sikkerhetstiltak som er tatt og om du ønsker en kopi av slike sikkerhetstiltak.

6. HVOR LENGE OPPBEVARER VI DATAENE DINE?

6.1 Generelt

Til tross for noe annet enn det motsatte heri, forbeholder FirstVet seg retten til å beholde og behandle dine personopplysninger i samsvar med disse retningslinjene i den grad det er nødvendig for å utføre våre kontraktsforpliktelser til deg, og i den grad vi er pålagt å behandle dine data ved lov eller for å forsvare oss i en tvist, for å forhindre svindel eller misbruk, eller for å håndheve våre vilkår og betingelser.

6.2 Servicekunder

Dataene dine kan lagres i opptil 18 måneder fra din siste aktivitet med tjenesten eller på nettstedet for direkte markedsføringsformål, underlagt din løpende rett til å melde deg av. Deretter skal den slettes, eller anonymiseres for å kunne brukes til statistiske formål.

Hvis du klager, kan FirstVet lagre dataene dine i den grad det er nødvendig for å håndtere klagen. FirstVet kan også lagre klageinformasjonen som sådan i den gjenværende perioden kunden har rett til å klage for å hindre at en kunde sender inn to klager og blir kompensert to ganger for samme feil.

6.3 E-handelskunde

Dataene dine kan lagres i opptil 18 måneder fra din siste aktivitet med vår e-handel for direkte markedsføringsformål, underlagt din løpende rett til å melde deg av. Deretter skal den slettes, eller anonymiseres for å kunne brukes til statistiske formål.

Kjøpshistorikken din, det vil si navn, kontaktinformasjon og kjøpsdata, vil bli lagret i løpet av retur- og bytteperioden med det formål å administrere returer og utvekslinger (dvs. ikke klageperioden).

Hvis du har klaget, kan FirstVet lagre dataene dine i den grad det er nødvendig for å håndtere klagen. FirstVet kan også lagre klageinformasjonen som sådan i den gjenværende perioden du har rett til å klage (dvs. tre år etter kjøpet), for å kunne unngå at du sender inn to klager og blir kompensert to ganger for samme feil.

6.4 Brukere av nettstedet

IP-adressen din vil bli slettet senest to uker etter ditt siste besøk på nettstedet vårt, eller anonymiseres for å bli brukt til statistiske formål. Det er nødvendig for FirstVet å lagre informasjonen i to uker for å kunne produsere hendelseslogger ved sikkerhetshendelser.

6.5 Mottaker av nyhetsbrev

Din e-postadresse vil bli slettet, eller anonymisert for å bli brukt til statistiske formål, når du valgte å ikke motta FirstVets nyhetsbrev ved å håndheve din rett til å melde deg av ved å klikke på lenken i hver sending eller ved å kontakte FirstVet for å informere oss om ditt ønske om å slutte å motta vårt nyhetsbrev.

7. DINE REGISTRERTE RETTIGHETER

I dette avsnitt 7 har vi oppsummert dine registrerte rettigheter til å be om tilgang, portabilitet, retting, sletting av dine personopplysninger, for å begrense behandlingen av dine personopplysninger, for å protestere mot behandling, og din rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten.

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst send oss en e-post til support@firstvet.com. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du vil sende inn en klage til tilsynsmyndigheten, må du kontakte myndigheten direkte.

7.1 Rett til innsyn

Du har rett til å få bekreftelse på om personopplysninger om deg selv blir behandlet og, der det er tilfelle, tilgang til personopplysningene og informasjon om blant annet formålet med behandlingen, kategoriene av personopplysninger som er aktuelle, kategoriene av mottakere som dataene dine har blitt eller vil bli utlevert til, og den forestilte tidsperioden som personopplysninger skal lagres for (eller kriteriene for å bestemme dette).

7.2 Rett til utbedring

Du har rett til å be om korrigering av unøyaktige personopplysninger om deg selv, og til å fylle ut ufullstendige data.

7.3 Rett til sletting

Under visse omstendigheter har du rett til å be om at vi sletter personopplysningene dine eller begrenser vår behandling av dataene dine, nemlig i følgende hendelser.

(a) Når det ikke lenger er nødvendig for oss å behandle dataene dine med tanke på formålene de ble samlet inn for.

(b) Når vår behandling er basert på ditt samtykke og du har trukket tilbake ditt samtykke, og det ikke er noe annet juridisk grunnlag for behandling av dine data.

(c) Når vår behandling av dine data er basert på en legitim interesse rettslig grunnlag og du protesterer mot slik behandling, og det er ingen overordnede legitime grunnlag for vår behandling.

(d) Når du har protestert mot vår behandling av dine data for direkte markedsføringsformål.

(e) Når personopplysningene dine har blitt behandlet ulovlig.

(f) Når personopplysningene må slettes for å overholde en juridisk forpliktelse som gjelder for oss.

(g) Når personopplysningene som samles inn gjelder et barn (under 13 år) i forhold til tilbudet om informasjonssamfunnstjenester.

7.4 Rett til innsigelse - direkte markedsføring og profilering

Du har rett til når som helst å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål, som inkluderer profilering i den grad det er relatert til slik direkte markedsføring. Hvis du protesterer mot vår behandling av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål, inkludert profilering, vil vi avslutte slik behandling av dine data.

7.5 Dataportabilitet

Hvis vår behandling er basert på ditt samtykke, eller hvis behandlingen er nødvendig for vår utførelse av en kontrakt med deg, har du rett til å be om at dataene du har gitt oss skal gis til deg i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format, og du har også rett til å overføre slike data til en annen kontroller.

7.6 Rett til å klage til tilsynsmyndighet

Vær oppmerksom på at hvis du anser behandlingen av dataene dine for å være i strid med gjeldende databeskyttelseslover, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten i ditt land eller stedet for den påståtte overtredelsen (se EUs tilsynsmyndigheter her).

8. HVORDAN MELDER JEG MEG AV FIRSTVETS NYHETSBREV OG E-POSTER?

Hvis du ikke lenger ønsker å motta våre nyhetsbrev eller andre e-poster, kan du melde deg av som angitt i den aktuelle kommunikasjonen, det vil si ved å bruke avmeldingslenken som er inkludert i alle nyhetsbrev og andre e-poster. Du kan også kontakte oss på support@firstvet.com.

9. ER DET OBLIGATORISK Å OPPGI PERSONOPPLYSNINGER?

Visse personopplysninger er nødvendige for å kunne gi deg tilgang til visse tjenester når du for eksempel kjøper en vare på nettet eller bruker tjenestene våre. I slike tilfeller er levering av obligatoriske data nødvendig for at FirstVet skal kunne oppfylle vår kontraktsmessige forpliktelse overfor deg i samsvar med gjeldende vilkår og betingelser.

10. BARNS PERSONVERN OG LOVLIGE KJØPSALDER

FirstVet ønsker ikke å samle inn personopplysninger fra personer under 16 år. Hvis du er under atten (18), krever vi at du informerer og innhenter foreldrenes eller foresattes samtykke før du kjøper noe eller oppgir personopplysninger til oss på www.firstvet.com eller et annet nettsted relatert til FirstVet.

11. INFORMASJONSKAPSLER OG LIGNENDE TEKNIKKER

Vi kan bruke og integrere forskjellige verktøy, nettvarder(beacons) , piksler og lignende komponenter fra tredjepartsleverandører for remarketing, re-engasjement og lignende publikumsfunksjoner for å nå kunder med annonser på nettsteder over hele internett. Dette gjør at vi kan måle og analysere din bruk av FirstVets nettsted, målrette annonsekampanjer, levere kommersielle og transaksjonsmeldinger og forbedre FirstVets nettsted og markedsføring. Vi bruker videre widgets og lignende verktøy for å støtte tjenesten og dens funksjoner og / eller kommunisere med deg på nettstedet vårt og appen vår. Slike verktøy og komponenter kan for eksempel omfatte Facebooks egendefinerte publikum, Facebook Pixel, Google Analytics, Google AdWords, Google AdSense, Google+, Firebase, Hotjar og Instagram.

Tredjepartsleverandørene, for eksempel Facebook og Google, kan inkludere informasjonskapsler og/eller enhets identifikatorer for å vise annonser basert på ditt besøk på nettstedet vårt eller bruken av appen vår. Du kan velge bort disse leverandørenes bruk av informasjonskapsler ved å gå til deres respektive nettsted, Network Advertising Initiative opt-put side eller kontrollere bruken av informasjonskapsler i enhetsinnstillingene dine. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner på vår nettside.

12. ENDRINGER

FirstVet forbeholder seg retten til av og til å gjøre endringer i våre retningslinjer eller praksiser for personvern. Vi vil legge ut de oppdaterte retningslinjene på nettstedet vårt, og dermed oppfordrer vi deg til å gjennomgå denne siden fra tid til annen.

Versjon 2022.1, siste endringsdato: 4. januar 2022

______________