Privatlivspolitik Kunder

Senest opdateret: 2022-05-05

1. INDLEDNING

FirstVet anerkender vigtigheden af at beskytte privatlivets fred for dine personlige data. Vi har indført strenge politikker og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de oplysninger, du giver os.

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kunde lærer, hvordan FirstVet håndterer dine personoplysninger, og at du kan føle dig sikker på, at behandlingen udføres i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og anden gældende databeskyttelseslovgivning. Privatlivspolitikken beskriver også dine rettigheder over for os, og hvordan du kan håndhæve disse rettigheder. Ved at købe eller modtage vores produkter/tjenester bekræfter du, at du har læst og forstået indholdet af denne privatlivspolitik.

Denne privatlivspolitik er rettet mod dig som kunde, der tilhører en eller flere af følgende kategorier;

a) Servicekunder (brugere af vores online dyrlægetjenester)

b) E-handel kunder (kunder, der handler online)

c) Brugere af websteder

d) Modtagere af nyhedsbreve

Alle i fællesskab eller noen av ovenstående omtales som Kunder.

I forbindelse med denne politik betyder Brugerdata (i) tekniske oplysninger, herunder IP-adresse, loginoplysninger, type og version af operativsystem og enhed, tidsindstillinger, sprogindstillinger, skærmindstillinger osv.; og (ii) oplysninger om vores brug af nogle af vores tjenester, herunder hvilke funktioner du har brugt og hvornår osv.

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER?

Det svenske selskab FirstVet AB, reg. nr. 559047-9894 ("FirstVet","Vi", "Os"), er controller af dine personlige data. FirstVets tilknyttede selskaber (herunder andre virksomheder inden for FirstVet-koncernen, joint ventures, franchisetagere og licenstagere) og udvalgte leverandører kan behandle dine personoplysninger på FirstVets vegne og i overensstemmelse med FirstVets instruktioner som angivet nedenfor og er dermed processorer af dine personoplysninger.

Du kan til enhver tid kontakte FirstVet, og du kan finde vores kontaktoplysninger nedenfor.

Adresse: Strandvägen 47, 5. etage, 114 56 Stockholm

Telefon: +46 10 206 70 66

E-mail: support@firstvet.fi

3. KATEGORIER AF BEHANDLEDE DATA, FORMÅL OG RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING

3.1 Generelt

Nedenfor er en oversigt over de kategorier af data, som vi behandler, formålet med behandlingen af dataene og på hvilket retsgrundlag vi behandler dine data.

3.2 Servicekunder

FirstVet kan indsamle og behandle dit navn, din e-mail-adresse og telefonnummer med det formål at identificere og administrere brugeren, oprette en konto, yde tjenesten, kundesupport og for at sende dine kæledyrs dagbog. Derudover kan personoplysninger indsamles under din brug af tjenesten. Dataene er også behandlet, så FirstVet kan behandle eventuelle klager eller krav og kommunikere med dig om din brug af tjenesten. Retsgrundlaget for behandling af sådanne data er, at behandlingen er nødvendig for at FirstVet kan opfylde sin kontraktlige forpligtelser over for dig som Kunde.

I nogle tilfælde kan FirstVet indsamle og behandle dit personlige identitetsnummer eller lignende med det formål sikkert at validere sine Kunders alder, aktiv dækning med FirstVets partnere og for at give sikker adgang til FirstVets services via elektronisk identifikation login-metoder eller lignende. Sådant nummer kan også behandles i forbindelse med recept på medicin. Retsgrundlaget for behandling af sådanne data er en afvejning af interesse, hvor FirstVets legitime interesse er at tilvejebringe en sikker service og sikre, at enhver recept på medicin leveres til den korrekte modtager.

FirstVet kan også behandle dit navn, personlige identitetsnummer eller lignende, e-mail-adresse, adresse, telefonnummer og information om din online konsultation med henblik på at sende opfølgende oplysninger om høringen, f.eks. for at planlægge en anden konsultation, sende recepter på medicin og andre relevante oplysninger i forbindelse med høringen. Retsgrundlaget for behandling af sådanne oplysninger er, at behandlingen er nødvendig for, at FirstVet kan opfylde sine kontraktlige forpligtelser over for Kunden.

Fotos og videoer, som kan indeholde personoplysninger, og dit kæledyrs tidsskrift indsamles og behandles med det formål at udføre FirstVets tjenester og gøre det muligt for en dyrlæge at etablere en veterinærdiagnose. Retsgrundlaget for behandling af sådanne oplysninger er, at behandlingen er nødvendig for, at FirstVet kan opfylde sin kontraktlige forpligtelse over for Kunden.

Betalinger for køb af FirstVets tjenester behandles af en tredjepartsbetalingstjeneste, og en sådan tredjepart er kontrolmedarbejderen af kreditkortoplysningerne og andre oplysninger vedrørende betalingen. FirstVet indsamler eller gemmer ingen betalingsoplysninger.

Hvis du deltager i en konkurrence eller en særlig arrangementer i FirstVet, kan vi behandle dit navn, adresse, e-mail-adresse, billeder og alle oplysninger, der kræves af konkurrencen eller den særlige arrangementer med det formål at validere og administrere din deltagelse i konkurrencen eller specialbegivenheden. Hvis du deltager i en undersøgelse eller spørgeskema udstedt af FirstVet, kan vi indsamle og bedømme dit navn, telefonnummer, e-mail-adresse og alle oplysninger i en undersøgelse eller spørgeskema med henblik på at evaluere svarene i en undersøgelse eller spørgeskema for at forbedre FirstVets forretningsaktiviteter. Retsgrundlaget for behandlingen er en afvejning af interesser, hvor FirstVets legitime interesse er at reklamere for sin virksomhed ved at give sine Kunder særlige arrangementer og konkurrencer og for os at evaluere FirstVets forretning via kundeinput gennem undersøgelser og spørgeskemaer.

3.3 E-handel kunder (kun gældende på markeder, hvor der er e-handel)

Dit navn, din e-mail-adresse, dit telefonnummer og din leverings- og faktureringsadresse (herunder gadenavn, postnummer, by og land) indsamles og bruges til at behandle din ordre. Dataene behandles også, så FirstVet kan behandle eventuelle returneringer, udvekslinger og klager samt kommunikere med dig om ordren og besvare og administrere eventuelle spørgsmål eller kommentarer, du måtte have vedrørende produkterne. Telefonnummeret indsamles med det formål at sende dig en sms, når pakken er ankommet til dit afhentningssted. Retsgrundlaget for behandlingen af sådanne oplysninger er, at behandlingen er nødvendig for, at FirstVet kan opfylde sin kontraktlige forpligtelse over for kunden.

FirstVet gemmer også din købshistorik med det formål at lette returneringsprocessen, udvekslinger og klager, og for at kommunikere med dig om købet. Retsgrundlaget for behandling af sådanne data er, at behandlingen er nødvendig for, at FirstVet kan opfylde sin kontraktlige forpligtelse over for dig som kunde.

FirstVet gemmer også oplysninger om afkast til regnskabsmæssige formål. Lagring af data om returneringer til dette formål er baseret på FirstVets juridiske forpligtelser.

FirstVet gemmer og behandler også din købshistorik med det formål at minde dig om at genopfylde og købe flere forbrugsvarer, såsom dyrefoder og kattesand, når vi vurderer at produktet fra dit sidste køb er begyndt at løbe tør. Retsgrundlaget for behandlingen er en balance af interesser, hvor vores legitime interesse er at markedsføre vores e-handel og produkter til vores kunder.

Betalinger foretaget for køb på FirstVet's hjemmeside behandles af en tredjeparts betalingstjeneste, og en sådan tredjepart er controlleren af kreditkortoplysningerne og andre oplysninger vedrørende betalingen. FirstVet indsamler eller gemmer ingen betalingsoplysninger.

3.4 Brugere af websteder

Hvis du besøger hjemmesiden www.firstvet.com og samtykke til at placere cookies, kan vi behandle din IP-adresse for at finde ud af hvor i verden du besøger fra. Formålet med behandlingen er at indsamle data til statistiske formål og muliggøre sikkerhed. Retsgrundlaget for behandlingen er en balance mellem interesser, hvor vores legitime interesse er at forbedre vores tjenester gennem brug af statistikker over besøgende på hjemmesiden og at lette sikkerheden på hjemmesiden og dens besøgende.

Bemærk, at din IP-adresse ikke direkte identificerer dig som enkeltperson. Men ved at krydsrefererer din IP-adresse med yderligere tilgængelige oplysninger, kan din identitet blive afsløret. FirstVet vil ikke forsøge at identificere dig som en hjemmeside bruger.

FirstVet kan også behandle din aktivitet på hjemmesiden, forudsat at du har givet dit samtykke til placering af cookies. Formålet med behandlingen er at måle og analysere din brug af FirstVets hjemmeside, målrette annoncekampagner, levere kommercielle og transaktionsmæssige meddelelser og forbedre FirstVets hjemmeside, service og markedsføring. Denne behandling er baseret på retsgrundlaget balancering af interesser, hvor FirstVets legitime interesse er at kunne reklamere for sine tjenester og produkter og forbedre sin hjemmeside og tjenester.

3.5 Nyhedsbreve

Hvis du registrerer en konto hos FirstVet, vil du automatisk modtage vores nyhedsbrev. Vi behandler din e-mail-adresse med det formål at give dig nyhedsbrevet. Behandlingen er baseret på retsgrundlaget balancering af interesser,, hvor FirstVets legitime interesse er at reklamere for sine tjenester og produkter via send-outs i sit nyhedsbrev.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage FirstVets nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde dig.

3.6 Anonymiserede data

Det kan bemærkes, at vi også kan bruge anonymiserede data til statistiske formål. Behandlingen er baseret på en interesseafvejning, hvor FirstVets legitime interesse er at anonymisere dine personoplysninger til produktudviklingsformål og analysere kundeadfærd for at forbedre vores ydelser og kundeoplevelsen. Ved at anonymisere data vedrørende dig sikrer vi også, at vi bruger personoplysninger så lidt som muligt.

3.7 Direkte markedsføring og profilering

Vi foretager direkte markedsføring til vores Kunder for at markedsføre vores tjenester og produkter. Direkte markedsføring kan være i form af mail, e-mail, sms, sociale medier eller andre lignende elektroniske kommunikationskanaler. De data, der kan behandles, omfatter hovedsageligt navn, e-mail-adresse, telefonnummer og Brugerdata.

For en mere tilpasset og relevant markedsføring, gør FirstVet en profilering af sine Kunder. "Profilering": automatiseret behandling og analyse af dine personoplysninger for at vurdere visse personlige egenskaber hos dig til markedsføringsformål, f.eks. for at analysere eller forudsige dine personlige præferencer og interesser, som købsinteresser. Samtidig sammenligner vi dine data med indholdspræferencerne for vores andre Kunder med lignende brug af vores tjenester. Profileringen til disse formål har ikke væsentlig betydning for dig som Kunde. Vi bruger profilering til;

● levere vores tjenester med skræddersyet indhold baseret på, hvad vi mener vil være af størst interesse for dig (dette omfatter for eksempel FirstVet-appen og dens forskellige funktioner og huske oplysninger fra dine tidligere interaktioner for at give en forbedret kundeoplevelse) og

● levere skræddersyet markedsføring til dig, herunder sikre, at de angivne oplysninger og markedsføring er relevante for dig (for eksempel vil du ikke modtage nogen katterelateret markedsføring, hvis du ikke har en kat registreret på din konto og ikke har købt katteprodukter hos os). Skræddersyet markedsføring kan hjælpe med at forbedre din adgang til nye produkter, tjenester og funktioner, der er mest relevante for dig, hvilket igen kan bidrage til at forbedre dit og dit kæledyrs liv og sociale oplevelser.

Markedsføringsaktiviteter, hvor du som Kunde aktivt har valgt at bruge en af vores tjenester eller på anden måde har kontaktet os for at få mere at vide om vores tjenester, udgør ikke direkte markedsføring, herunder, men ikke begrænset til, bekræftelse af en konsultation, påmindelser om glemte/forladte digitale indkøbskurve og lignende, der er rettet til dig specifikt som følge af din interaktion med os, generelle nyhedsbreve, produktanbefalinger, andre funktioner og tilbud eller lignende aktiviteter, der forenklerting for dig som Kunde.

Behandlingen er baseret på en afvejning af interesser, hvor FirstVets interesse er at bestemme, hvilken markedsføring vi vil give dig. Det skal endvidere bemærkes, at markedsføring nævnes som et eksempel på et legitimt interest i GDPR.

Hvis du har spørgsmål til profileringsprocessen, bedes du kontakte os. Kontaktoplysninger kan findes øverst i denne politik. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod vores profilering for direkte markedsføring ved at kontakte os (og vi vil derefter stoppe med at ansøge om markedsføring). Du kan også stoppe vores profilering for vores tjenester ved at opsige din konto hos os.

3.8 FIRSTVETS BRUG AF DIT MATERIALE PÅ SOCIALE MEDIER

FirstVet er engageret på flere sociale medieplatforme, herunder Facebook og Instagram. Vi elsker at se vores Kunder dele deres historier om deres erfaringer fra vores tjenester og se deres kæledyr med nye produkter fra vores e-handel på social medier. Dette giver os en ekstra mulighed for at modtage feedback og forbedre vores tjenester og produkter samt bruge Kundens materiale til markedsføringsformål. Hvis du tagger os i et opslag, en story eller lignende eller bruger et af vores hashtags fra tid til anden (f.eks. i forbindelse med konkurrencer, kampagner eller lignende), kan vi repost, dele og/eller på anden måde bruge sådant materiale til markedsføringsformål i vores egne kanaler, og vi kan bede om tilladelse til at bruge disse billeder. Hvis du vil give din samtykke til en sådan brug, skal du svare med hashtagget #boopFirstVet.

Ved at tagge os i dit indlæg med @firstvet og svare med #boopFirstVet, eller endast brug hashtagget, i det følgende benævnt "billeder", giver du FirstVet en ikke-eksklusiv, royaltyfri, verdensomspændende licens til at bruge sådanne billeder i sin markedsføring og/eller reklame, herunder sociale medie kanaler, på hjemmesiden, nyhedsbreve, e-mail, anden kundekommunikation og andre markedsføringsformål. Vi vil bestræbe os på altid at tagge og/eller nævne din konto eller andre oplysninger om dig (alt efter hvad der er relevant) som kilde.

Ved at svare med #boopFirstVet giver du dit samtykke til vores brug af dine billeder som beskrevet ovenfor og bekræfter, at du har læst og forstået disse vilkår. Du garanterer også, at (1) du ejer alle rettigheder til billederne, (2) du har opnået tilladelse fra alle personer, der optræder på billederne til at tildele rettighederne hertil, og (3) FirstVets brug af billederne vil ikke krænke nogen tredjeparts rettigheder eller overtræde nogen lov.

Du fritager hermed FirstVet fra enhver forpligtelse til at betale dig for brugen af dine billeder og for de materielle rettigheder i dem i forbindelse med de ovenfor beskrevne anvendelser, og du frigiver og accepterer hermed at skadesløsholde FirstVet og alle personer, der handler på FirstVets vegne fra ethvert krav, anmodninger og forpligtelser, uanset art, i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at trække dit samtykke til dette tilbage, kan du e-maile os på ciara.richards@firstvet.com. Vi vil ikke kunne tilbagekalde brugen af billeder der er taget, før dit samtykke er blevet tilbagekaldt, men vi vil ikke gøre nogen ny brug af billederne.

4. DELER FIRSTVET DINE OPLYSNINGER MED ANDRE?

FirstVet sælger eller lejer ikke vores Kunders personoplysninger til nogen anden enhed.

Vi kan dele dine data med tilknyttede virksomheder, herunder andre virksomheder i FirstVet-koncernen, joint ventures, franchisetagere og licenstagere. FirstVet kan også dele dine data med udvalgte leverandører, der udfører funktioner på vores vegne, såsom at levere tekniske foranstaltninger til vores online-tjenester, levering af ordrer, behandling af betalinger, udførelse af salgsfremmende tjenester eller datastyring, for at opretholde vores hjemmeside, til at distribuere e-mails, til at sende vores nyhedsbrev, til at levere kundekommunikation og til at styre vores kundetilpassede database. Derudover kan FirstVet dele dine personoplysninger med veterinærklinikker og veterinærhospitaler, når du henviser til en klinik eller et hospital. FirstVet kan også dele dine personlige oplysninger med forsikringsselskaber og partnere for at sikre, at FirstVets tjenester er inkluderet i deres tilbud til dig, for at evaluere og forbedre funktionaliteten af ​​vores tjenester og/eller for vores egen eller sådanne partneres markedsføring. Om nødvendigt kan de personoplysninger, du giver os, behandles af andre parter, kun på vegne af FirstVet og i henhold til FirstVets anvisninger til persondataassistenten. Vi tillader ikke sådanne parter at bruge dine personlige oplysninger på nogen anden måde.

Hvis FirstVet og/eller dets datterselskaber er genstand for en faktisk eller potentiel fusion eller erhvervelse eller lignende transaktion, kan vi dele dine data med potentielle og faktiske købere og deres finansielle og juridiske rådgivere, forudsat at sådanne tredjeparter foretager passende fortrolighed.

FirstVet kan også videregive dine personoplysninger til en offentlig myndighed, hvor FirstVet er forpligtet til at gøre det ved lov. I tilfælde af at hele eller dele af FirstVets aktiviteter bliver solgt, kan FirstVet overføre din personoplysninger til en potentiel køber af virksomheden.

5. OVERFØRSEL UDEN FOR EU/EES

Vi kan dele dine data med vores udvalgte leverandører, som kan behandle dine data i lande både i og udenfor EU/EES, når vi udfører funktioner på vores vegne som beskrevet i afsnit 4 ovenfor.

Bemærk, at lande uden for EU/EØS muligvis ikke giver et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for dine personlige data. FirstVet har dog truffet passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de modtagende parter af dine data i lande uden for EU/EØS skal yde en passende beskyttelse af dine data. Sådanne sikkerhedsforanstaltninger kan være, at den modtagende part har underskrevet såkaldte standarddatabeskyttelsesklausuler vedtaget af EU-Kommissionen sammen med en vurdering af, om sikkerhedsforanstaltningerne i den gældende standardkontraktklausul i forhold til modtagerens lands gældende lovgivning giver den registrerede sine rettigheder ioverensstemmelse med GDPR.

Kontakt os på support@firstvet.com, hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er truffet, og hvis du ønsker en kopi af sådanne sikkerhedsforanstaltninger.

6. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE DATA?

6.1 Generelt

Uanset det modsatte heri, forbeholder FirstVet sig retten til at opbevare og behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik i det omfang, det er nødvendigt for at udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig, og i det omfang vi er forpligtet til at behandle dine data ved lov eller for at forsvare os selv i en tvist, for at forhindre svig eller misbrug eller for at håndhæve vores vilkår og betingelser.

6.2 Servicekunder

Dina oplysninger kan blive gemt i op til 18 måneder fra din sidste aktivitet med tjenesten eller FirstVet-appen til direkte markedsføringsformål, med forbehold for din løbende ret til fravalg. Derefter udgår eller anonymiseres oplysninger for at blive anvendt til statistiske formål.

Hvis du indgiver en klage, kan FirstVet gemme dine data i det omfang, det er nødvendigt for at behandle klagen. FirstVet kan også gemme reklamationsoplysningerne som sådan i den resterende periode, hvori kunden er berettiget til at reklamere, for at forhindre en Kunde i at indgive to reklamationer og blive kompenseret to gange for den samme mangel.

6.3 E-handel Kunde

Dina oplysninger kan blive gemt i op til 18 måneder fra din sidste aktivitet med e-handelskøbet til direkte markedsføringsformål, med forbehold for din løbende ret til at fravælge. Derefter utdgår eller anonymiseres oplysninger for at kunne bruges til statistiske formål.

Din købshistorik, dvs. dit navn, kontaktoplysninger og købsdata, vil blive gemt i retur- og bytteperioden med det formål at administrere returneringer og udvekslinger (dvs. ikke klageperioden).

Hvis du har klaget, kan FirstVet gemme dine data i det omfang, det er nødvendigt for at håndtere klagen. FirstVet kan også gemme klageoplysningerne som sådan i den resterende periode, hvor du har ret til at klage (dvs. tre år efter købet), for at undgå at få dig til at indgive to klager og blive kompenseret to gange for den samme defekt.

6.4 Brugere af websteder

Din IP-adresse vil blive slettet senest to uger efter dit sidste besøg på vores hjemmeside eller blive anonymiseret for at blive brugt til statistiske formål. Det er nødvendigt for FirstVet at gemme oplysningerne i to uger for at producere hændelseslogfiler i tilfælde af sikkerhedshændelser.

6.5 Modtager af nyhedsbreve

Din e-mail-adresse vil blive slettet eller anonymiseret for at blive brugt til statistiske formål, når du vælger at ikke modtage FirstVets nyhedsbrev ved at håndhæve din ret til at fravælge ved at klikke på linket i hver send ud eller ved at kontakte FirstVet for at informere os om dit ønske om at stoppe med at modtage vores nyhedsbrev.

7. DINE REGISTREREDES RETTIGHEDER

I dette afsnit 7 har vi opsummeret dine registreredes rettigheder til at anmode om adgang, dataportabilitet, rettelse, sletning af dine personoplysninger, til at begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger, til at gøre indsigelse mod behandling og din ret til at indgive en klage til tilsynsmyndighed.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du sende os en e-mail til support@firstvet.com. Vær dog opmærksom på, at hvis du ønsker at indgive en klage til tilsynsmyndigheden, skal du kontakte myndigheden direkte.

7.1 Adgangsret

Du har ret til at modtage en bekræftelse på, om der behandles personoplysninger om dig selv og i givet fald adgang til personoplysninger og oplysninger om blandt andet formålet med behandlingen, de pågældende kategorier af personoplysninger, kategorierne af modtagere til hvem dine data er blevet videregivet eller vil blive videregivet til, og det planlagte tidsrum, for hvilket persondata vil blive opbevaret (eller kriterierne for at bestemme dette).

7.2 Ret til berigtigelse

Du har ret til at anmode om berigtigelse af urigtige personoplysninger om dig selv og til at udfylde ufuldstændige oplysninger.

7.3 Sletningsret

Under visse omstændigheder har du ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger eller begrænser vores behandling af dine data, nemlig i følgende begivenheder.

a) Når det ikke længere er nødvendigt for os at behandle dine data under hensyntagen til de formål, som de blev indsamlet til.

b) Når vores behandling er baseret på dit samtykke, og du har trukket dit samtykke tilbage, og der ikke er noget andet retsgrundlag for behandlingen af dine data.

c) Når vores behandling af dine data er baseret på et legitimt juridisk grundlag, og du gør indsigelse mod en sådan behandling, og der ikke er nogen altoverskyggende legitim grund til vores proces.

d) Når du har gjort indsigelse mod vores behandling af dine data til direkte markedsføringsformål.

e) Når dine personoplysninger er blevet behandlet ulovligt.

f) Når personoplysningerne skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse, der gælder for os.

g) Når de indsamlede personoplysninger vedrører et barn (under 13 år) i forbindelse med tilbud om informationssamfundstjenester.

7.4 Indsigelsesret - direkte markedsføring og profilering

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål, hvilket omfatter profilering i det omfang det er relateret til en sådan direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål, herunder profilering, vil vi ophøre med en sådan behandling af dine data.

7.5 Dataportabilitet

Hvis vores behandling er baseret på dit samtykke, eller hvis behandlingen er nødvendig for vores overholdelse af en kontrakt med dig, har du ret til at anmode om, at de data, du har givet os, skal gives til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og du har også ret til at overføre sådanne data til en anden kontroller.

7.6 Ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Bemærk, at hvis du mener, at behandlingen af dine oplysninger er i strid med gældende databeskyttelseslovgivning, har du ret til at indgive en klage til entilsynserklæring, navnlig i den medlemsstat, hvor du har sit sædvanlige opholdssted, eller det sted, hvor den påståede overtrædelse er sket (se EU's tilsynsmyndigheder her).

8. HVORDAN AFMELDER JEG MIG FIRSTVETS NYHEDSBREVE OG E-MAILS?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller andre e-mails, kan du afmelde dig som angivet i den pågældende kommunikation, dvs. ved hjælp af afmeldingslinket, som er inkluderet i alle nyhedsbreve og andre e-mails. Du kan også kontakte os på support@firstvet.fi.

9. ER DET OBLIGATORISK AT UDLEVERE PERSONOPLYSNINGER?

Der kræves visse personlige oplysninger, for at du kan få adgang til visse tjenester, når du for eksempel køber en vare online eller bruger vores tjenester. I sådanne tilfælde er levering af obligatoriske oplysninger nødvendig for, at FirstVet kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig i overensstemmelse med gældende vilkår.

10. BØRNS PRIVATLIV OG LOVLIGE KØBSALDER

FirstVet ønsker ikke at indsamle personlige data fra nogen under seksten år (16). Hvis du er under atten (18) år, kræver vi, at du informerer og indhenter samtykke fra dine forældre eller værger, før du køber noget eller giver os personlige oplysninger på eller enhver anden hjemmeside relateret til FirstVet.

11. COOKIES OG LIGNENDE TEKNIKKER

Vi kan bruge, anvende og integrere forskellige værktøjer, beacons, pixels og lignende komponenter fra tredjepartsudbydere til remarketing, re-engagement og lignende publikumsfunktioner for at genskabe forbindelse mellem Kunder med annoncer på websteder over internettet og måling og analyse af Brugerdata. Dette gør os i stand til at måle og analysere din brug af FirstVets hjemmeside, målrette annoncekampagner, levere kommercielle og transaktionelle budskaber og forbedre FirstVets hjemmeside og markedsføring. Vi bruger også widgets og lignende værktøjer til at understøtte tjenesten og dens funktioner og/eller kommunikere med dig på vores hjemmeside og i vores app. Sådanne værktøjer og komponenter kan for eksempel omfatte Facebook Custom Audiences, Facebook Pixel, Google Analytics, Google AdWords, Google AdSense, Google+, Firebase, Hotjar og Instagram.

Tredjepartsudbydere, såsom Facebook og Google, kan inkludere cookies og/eller enhedsidentifikatorer for at vise annoncer baseret på dit besøg på vores hjemmeside eller brug af vores app. Du kan fravælge disse udbyderes brug af cookies ved at besøge deres respektive hjemmeside, gennem Network Advertising Initiatives fravalgsside eller kontrollere brugen af ​​cookies i dine enhedsindstillinger. Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik, som er tilgængelig på vores hjemmeside.

12. ÆNDRINGER

FirstVet forbeholder sig retten til at foretage ændringer i vores privatlivspolitikker eller praksis fra tid til anden. Vi vil offentliggøre den opdaterede politik på vores hjemmeside, og derfor opfordrer vi dig til at gennemgå denne side fra tid til anden.

Version 2022.1, sidste dato for ændring: 4 januar 2022

______________