Nu även för häst.

Från och med 1 februari 2018 är tjänsten även tillgänglig för alla hästägare.

Kom igång

Träffa veterinär när du och ditt djur behöver det, på en tid och plats som passar er.

Priser och tjänster.

Ett veterinärbesök genom FirstVet är kostnadsfritt om ditt djur har en djurförsäkring. Se nedan vilka villkor som gäller för ditt försäkringsbolag. Om ditt djur saknar försäkring gäller våra ordinarie priser.

FirstVet erbjuder även beteenderådgivning, rehabilitering och friskvård samt kortare videosamtal för fästingmedel och p-piller. Välj tjänst nedanför för att se priser.

Så här fungerar det

Logga in

Logga enkelt in med Mobilt BankID, alternativt med ditt Facebook- eller Google-konto.

Djur och ärende

Lägg in ditt djurs uppgifter, beskriv symptom och välj en tid som passar dig. Du kan även lägga till bilder inför samtalet.

Videosamtal

När det är dags för besöket öppnar du FirstVet-appen eller loggar in på FirstVet i datorn för att starta videosamtalet.

Diagnos och remiss

Våra veterinärer ger dig råd, diagnos, behandlingsförslag eller remitterar dig till rätt veterinär vid behov. Efter besöket får du journalanteckningar skickade till dig.

Recensioner från djurägare

För oss är det viktigt att du som djurägare blir nöjd med ditt veterinärbesök hos FirstVet. Vi är otroligt stolta att ha en kundnöjdhet på över 99 %.

Här nedan ser du några av alla recensioner som djurägare lämnat efter genomfört videosamtal med veterinär.

Suverän app

Mycket bra bemötande av veterinär Ylva. Klara och tydliga råd.

Svullen kind med smärta på valp

Fantastiskt med videosamtal! Att kunna få professionell bedömning snabbt om man ska åka in eller ej! Rekommenderas varmt

Veterinär

Vi fick en mycket trevlig veterinär som är kunnig och som lugnade oss i vår oro. Vi fick bra tips på vad vi själva kan göra. Rekommenderas varmt.

Hjälpsam gullig

Fick mig att lugna ner mig för jag trodde alltså att min Bella va döende de gällde hennes andhämtning den va lite häftigare än vanligt. Från att åka in me taxi me hunden akut till vet en söndag. Till att inse att hundens flåsande smittade av sig från mig de e jag som behöver vård inte bella

Supernöjd

Trevligt bemötande och bra service!

Helt underbar

Jätte trevliga veterinärer och vi fick jätte bra hjälp. Rekommenderar verkligen

Fungerar utmärkt! Precis som det ska göra.

En fantastisk app vid de tillfällen där det passar med endast en konsultation. Kompetenta veterinärer och trevligt bemötande.

Funkar kanon

Toppen. Fick bra hjälp ang min hunds förändrade hälsotillstånd.

Fantastisk Tjäsnt

Jag fick en snabb kontakt med veterinären o fick tydliga o enkla besked. Jag som fick en tillfällig oro som nästan fick mig att börja planera ett veterinärbesök med min 4 månaders valp kan nu stanna hemma. Underbar app, bra funktionalitet, och inte blev det sämre av att veterinären var trevlig.

Logga in eller ladda ner FirstVet till din mobil.

Logga in och registrera ditt djur för att ställa frågor eller boka videosamtal med veterinär. Ett personligt konto skapas första gången du loggar in.

Logga in och boka

Eller ladda ner FirstVet som app till din mobil:

Våra samarbetspartners